Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tour de France 2022 Türkçe yama

06.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tour de France 2022. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Braga Software.

Oyun için türkçe yama metni Tour de France 2022 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Tour de France 2022, 1903ten beri her yıl ve neredeyse kesintisiz olarak düzenlenen, bisiklete veya daha doğrusu unvan yarışına adanmış bir spor oyunudur.

İndirme sayısı:
9871
Yayın yılı:
2023





Tour de France 2022 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tour de France 2022 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tour de France 2022 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tour de France 2022 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tour de France 2022 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tour de France 2022 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Önemli bir spor serisi olan Pro Cycling Manager, popüler serinin hayranlarını memnun etmek için her zamankinden daha parlak bir biçimde geri döndü.
Tour de France 2021 bir bisiklet sporu oyunudur. Oyun, seriyi geliştiren Cyanide stüdyosu tarafından yaratıldı ve Nacon tarafından yayınlandı.
Bunun için Pro Cycling Managerın 10. sürümü olan 3D motor tamamen elden geçirildi ve genişletildi.
Pro Cycling Manager 2018, gelişimi Cyanide Studionun sorumluluğunda olan popüler bisiklet yöneticileri serisinin bir sonraki bölümüdür.
Pro Cycling Manager 2011de resmi takımlardan birinin başında olağanüstü bir sezon yaşayın.
Yorumlar
Yorum ekle