Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tour de France 2018 Türkçe yama

15.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tour de France 2018. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SUPPLEX, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tour de France 2018 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
Pro Cycling Manager 2018, gelişimi Cyanide Studionun sorumluluğunda olan popüler bisiklet yöneticileri serisinin bir sonraki bölümüdür. Üretim, Focus Home Interactive tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9043
Yayın yılı:
2018





Tour de France 2018 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tour de France 2018 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tour de France 2018 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tour de France 2018 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tour de France 2018 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tour de France 2018 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC versiyonunda, 65 resmi bisiklet takımından birinin genel menajeri olarak oynayacak ve profesyonel bir takımın sezonunun tüm yönlerini ele alacaksınız.
Önemli bir spor serisi olan Pro Cycling Manager, popüler serinin hayranlarını memnun etmek için her zamankinden daha parlak bir biçimde geri döndü.
Tour de France 2021 bir bisiklet sporu oyunudur. Oyun, seriyi geliştiren Cyanide stüdyosu tarafından yaratıldı ve Nacon tarafından yayınlandı.
Bunun için Pro Cycling Managerın 10. sürümü olan 3D motor tamamen elden geçirildi ve genişletildi.
Pro Cycling Manager 2011de resmi takımlardan birinin başında olağanüstü bir sezon yaşayın.
Yorumlar
Yorum ekle