Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Democracy 2 Türkçe yama

29.12.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Democracy 2, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Democracy 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
Democracy 2, nihai siyasi strateji / simülasyon oyunudur. Karmaşık bir Sinir ağına dayanan oyun, ülkedeki herkesin motivasyonlarını, bağlılıklarını ve arzularını simüle eder.

İndirme sayısı:
9207
Yayın yılı:
2007





Democracy 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Democracy 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Democracy 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Democracy 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Democracy 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Democracy 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Demokrasi 4, modern bir devleti yönetmeye ilişkin bir dizi stratejinin başka bir parçasıdır.
Democracy 3: Africa, 2013 sonbaharında PClerde çıkış yapan Democracy serisinin üçüncü bölümünün tek başına bir genişletmesidir.
Evil Democracy: 1932, İkinci Dünya Savaşından (1932-1935) önceki belirli bir tarihsel dönem hakkında bir strateji oyunudur.
Hearts of Iron serisinin hayranları ve mod oluşturma topluluğunun aktif bir üyesi tarafından oluşturulan bir geliştirme stüdyosu olan BL-Logic tarafından geliştirilen Arsenal of Democracy, nihai II.
Demokrasi, hayali bir demokratik devletin başkanı (veya başbakanı) rolünü oynadığımız sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle