Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Democracy 3: Africa Türkçe yama

19.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Democracy 3: Africa. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir REPT.

Oyun için türkçe yama metni Democracy 3: Africa (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Democracy 3: Africa, 2013 sonbaharında PClerde çıkış yapan Democracy serisinin üçüncü bölümünün tek başına bir genişletmesidir. Yaratılması, orijinal oyunun yaratıcılarının sorumluluğundadır, Cliff Harris liderliğindeki İngiliz stüdyo Positech Games ( Cliffski), orijinal strateji oyunu serisi Gratuitous Battles sayesinde oyuncular tarafından biliniyor.

İndirme sayısı:
10364
Yayın yılı:
2016





Democracy 3: Africa oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Democracy 3: Africa dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Democracy 3: Africa klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Democracy 3: Africa ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Democracy 3: Africa oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Democracy 3: Africa içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Democracy 2nin (2007) yayınlanmasından beş yıldan fazla bir süre sonra, Cliff Harris liderliğindeki Positech Gamesin gelişmekte olan ekibi, dünya çapındaki siyasetteki güncel olayların ve
Demokrasi 4, modern bir devleti yönetmeye ilişkin bir dizi stratejinin başka bir parçasıdır.
Assault on Democracy, İkinci Dünya Savaşı Stratejik Komutanlığı sıra tabanlı stratejisine yapılan resmi eklemelerin ikincisidir: Çalışması için oyunun temel bir sürümünü gerektiren Küresel Çatışma.
Hearts of Iron serisinin hayranları ve mod oluşturma topluluğunun aktif bir üyesi tarafından oluşturulan bir geliştirme stüdyosu olan BL-Logic tarafından geliştirilen Arsenal of Democracy, nihai II.
Demokrasi, hayali bir demokratik devletin başkanı (veya başbakanı) rolünü oynadığımız sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle