Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Evil Democracy: 1932 Türkçe yama

01.09.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Evil Democracy: 1932. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UnderPL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Evil Democracy: 1932 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Evil Democracy: 1932, İkinci Dünya Savaşından (1932-1935) önceki belirli bir tarihsel dönem hakkında bir strateji oyunudur. Oyuncu, üç Avrupa ülkesinden birinde iktidar için savaşan bir politikacı rolünü oynama fırsatına sahip.

İndirme sayısı:
10882
Yayın yılı:
2020





Evil Democracy: 1932 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Evil Democracy: 1932 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Evil Democracy: 1932 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Evil Democracy: 1932 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Evil Democracy: 1932 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Evil Democracy: 1932 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Demokrasi 4, modern bir devleti yönetmeye ilişkin bir dizi stratejinin başka bir parçasıdır.
Assault on Democracy, İkinci Dünya Savaşı Stratejik Komutanlığı sıra tabanlı stratejisine yapılan resmi eklemelerin ikincisidir: Çalışması için oyunun temel bir sürümünü gerektiren Küresel Çatışma.
Democracy 3: Africa, 2013 sonbaharında PClerde çıkış yapan Democracy serisinin üçüncü bölümünün tek başına bir genişletmesidir.
Hearts of Iron serisinin hayranları ve mod oluşturma topluluğunun aktif bir üyesi tarafından oluşturulan bir geliştirme stüdyosu olan BL-Logic tarafından geliştirilen Arsenal of Democracy, nihai II.
Demokrasi, hayali bir demokratik devletin başkanı (veya başbakanı) rolünü oynadığımız sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle