Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bomberman Türkçe yama

09.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Bomberman. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir MYTH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Bomberman (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Bomberman, nostaljik oyun deneyimi ve yeni nesil kablosuz, mobil oyun için yeni bir yorumla PSPye geliyor. Uğursuz bir siyah gölge Bombermanın gezegenine doğru sürünür ve gizemli bir robot ordusunun ani saldırıları, çevredeki gezegenlerin sakinlerinin beyinlerini yıkayarak kitlesel kaosa neden olur.

İndirme sayısı:
10450
Yayın yılı:
2005





Bomberman oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bomberman dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bomberman klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bomberman ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bomberman oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bomberman içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nintendo Wi-Fi Bağlantısı üzerinden 8 oyuncu yerel ve çevrimiçi çok oyunculu klasik Bomberman çok oyunculu deneyimini yaşayın.
PC, SWITCH vb. için Super Bomberman R, Konami tarafından Nintendo Switch için bir lansman başlığı olarak geliştirilen sevilen arcade/aksiyon oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
1983 yılında Shinichi Nakamoto tarafından başlatılan, Bombermanın başrolde olduğu oyun serisi 70den fazla izlendi.
Hudson Softtan geliştiriciler, iyi bilinen oyuna daha fazla disiplin ekleyerek klasik formülü genişletmeye karar verdiler.
Bomberman, gelecek nesil için yeni bir görünüm ve yeni bir tavırla yeniden doğuyor.
Yorumlar
Yorum ekle