Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bomberman Hardball Türkçe yama

01.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Bomberman Hardball. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Under SEH.

Oyun için türkçe yama metni Bomberman Hardball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Hudson Softtan geliştiriciler, iyi bilinen oyuna daha fazla disiplin ekleyerek klasik formülü genişletmeye karar verdiler. Oyuncular golf, beyzbol, tenis ve hatta tüm hayatı boyunca küçük bir oyun karakterine hitap ettiğiniz bir tür yetiştirme oyunu oynayabilirler.

İndirme sayısı:
8147
Yayın yılı:
2005





Bomberman Hardball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bomberman Hardball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bomberman Hardball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bomberman Hardball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bomberman Hardball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bomberman Hardball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nintendo Wi-Fi Bağlantısı üzerinden 8 oyuncu yerel ve çevrimiçi çok oyunculu klasik Bomberman çok oyunculu deneyimini yaşayın.
Adalet Bakanlığının yardımınıza ihtiyacı var! Sadece “Adalet Departmanı” olarak bilinen organizasyondan çalınan bilimsel verileri aramak için Bomberman dünyalarında arama yapan Cheerful Whitea
PC, SWITCH vb. için Super Bomberman R, Konami tarafından Nintendo Switch için bir lansman başlığı olarak geliştirilen sevilen arcade/aksiyon oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
1983 yılında Shinichi Nakamoto tarafından başlatılan, Bombermanın başrolde olduğu oyun serisi 70den fazla izlendi.
Bomberman, gelecek nesil için yeni bir görünüm ve yeni bir tavırla yeniden doğuyor.
Yorumlar
Yorum ekle