Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bomberman: Act Zero Türkçe yama

04.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Bomberman: Act Zero. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama LnDL.

Oyun için türkçe yama metni Bomberman: Act Zero (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Bomberman, gelecek nesil için yeni bir görünüm ve yeni bir tavırla yeniden doğuyor. Deneysel bir yeraltı tesisinin derinliklerinde, insanlar test denekleri olarak hapsedilir ve asker olmak için eğitilir.

İndirme sayısı:
9528
Yayın yılı:
2006





Bomberman: Act Zero oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bomberman: Act Zero dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bomberman: Act Zero klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bomberman: Act Zero ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bomberman: Act Zero oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bomberman: Act Zero içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nintendo Wi-Fi Bağlantısı üzerinden 8 oyuncu yerel ve çevrimiçi çok oyunculu klasik Bomberman çok oyunculu deneyimini yaşayın.
Adalet Bakanlığının yardımınıza ihtiyacı var! Sadece “Adalet Departmanı” olarak bilinen organizasyondan çalınan bilimsel verileri aramak için Bomberman dünyalarında arama yapan Cheerful Whitea
PC, SWITCH vb. için Super Bomberman R, Konami tarafından Nintendo Switch için bir lansman başlığı olarak geliştirilen sevilen arcade/aksiyon oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
1983 yılında Shinichi Nakamoto tarafından başlatılan, Bombermanın başrolde olduğu oyun serisi 70den fazla izlendi.
Bomberman, nostaljik oyun deneyimi ve yeni nesil kablosuz, mobil oyun için yeni bir yorumla PSPye geliyor.
Yorumlar
Yorum ekle