Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tennis Masters Series Türkçe yama

06.07.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Tennis Masters Series. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tennis Masters Series (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
Tenis simülasyonu, oyuncuların bu spordaki becerilerini test etmelerine ve hem teklerde hem de çiftlerde 71 profesyonel oyuncuyla (her biri kendi bireysel oyun stili, özellikleri, morali ve özel yetenekleriyle) karşılaşmalarına olanak tanır.

İndirme sayısı:
8617
Yayın yılı:
2001





Tennis Masters Series oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tennis Masters Series dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tennis Masters Series klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tennis Masters Series ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tennis Masters Series oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tennis Masters Series içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Masters of the Universe: He-Man Defender of Grayskull, Savage Entertainment tarafından He-Man and the Masters of the Universe olarak bilinen animasyon serisinin lisansına dayalı olarak geliştirilen
Tennis Master Series turnuvalarının aslına uygun olarak temsil edilen 9 resmi stadyumunda oynayın.
Pokemon Masters, popüler evrende geçen bir mobil aksiyon oyunudur. Oyunun özü, oyuncuların eğitmenin ve Pokemonlarının kontrolünü ele geçirdiği 3e 3 savaşlardır.
SEGAnın en çok satan tenis serisi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360®, PC ve Wii™ – Virtua Tennis 2009da yeniden faaliyete geçerken, dünyanın en iyi tenis yıldızları yeniden kortlara
Tenis oyunlarının en büyük isimlerinden biri, Sony PSPye özel Virtua Tennis World Touru geri getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle