Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Virtua Tennis: World Tour Türkçe yama

05.03.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Virtua Tennis: World Tour. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Virtua Tennis: World Tour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Tenis oyunlarının en büyük isimlerinden biri, Sony PSPye özel Virtua Tennis World Touru geri getiriyor. Klasik turnuva ve dünya turu modları da dahil olmak üzere, Wi-Fi üzerinden de rekabet edebileceksiniz, böylece her yerde, her zaman tenis oynayabilirsiniz.

İndirme sayısı:
10918
Yayın yılı:
2005





Virtua Tennis: World Tour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Virtua Tennis: World Tour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Virtua Tennis: World Tour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Virtua Tennis: World Tour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Virtua Tennis: World Tour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Virtua Tennis: World Tour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dreamcast köklerine sadık kalan Virtua Tennis, size dünyanın dört bir yanından en iyi tenis yıldızlarına meydan okuma şansı sunuyor.
Tennis World Tour Roland-Garros Edition, tenis etrafında dönen bir spor oyunudur.
Nihai PC ve Xbox tenis simülasyonu olmayı vaat eden Fila World Tour Tennis, Virtua Tennis tarafından popüler hale getirilen formülü geliştiriyor ve genişletiyor.
SEGAnın en çok satan tenis serisi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360®, PC ve Wii™ – Virtua Tennis 2009da yeniden faaliyete geçerken, dünyanın en iyi tenis yıldızları yeniden kortlara
Tennis World Tour, PS4, PC vb. için bir spor oyunudur. Pierre André tarafından yönetilen Breakpoint stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle