Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Virtua Tennis Türkçe yama

22.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Virtua Tennis. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Virtua Tennis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Dreamcast köklerine sadık kalan Virtua Tennis, size dünyanın dört bir yanından en iyi tenis yıldızlarına meydan okuma şansı sunuyor. Hem Serena hem de Venus Williams dahil olmak üzere kadın ve erkek 16 profesyonel tenisçiden birini seçin.

İndirme sayısı:
10920
Yayın yılı:
2002





Virtua Tennis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Virtua Tennis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Virtua Tennis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Virtua Tennis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Virtua Tennis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Virtua Tennis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nihai PC ve Xbox tenis simülasyonu olmayı vaat eden Fila World Tour Tennis, Virtua Tennis tarafından popüler hale getirilen formülü geliştiriyor ve genişletiyor.
SEGAnın en çok satan tenis serisi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360®, PC ve Wii™ – Virtua Tennis 2009da yeniden faaliyete geçerken, dünyanın en iyi tenis yıldızları yeniden kortlara
Dünyanın en iyi yıldızları geri dönüyor Dünyanın en iyi oyuncuları, gelecek vadeden en heyecan verici yarışmacılardan bazılarıyla birlikte geri dönüyor.
Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, popüler dövüş oyunu serisinin 1993te başlayan beşinci bölümü olan Virtua Fighter 5in yeniden düzenlenmiş ikinci versiyonudur.
Tenis oyunlarının en büyük isimlerinden biri, Sony PSPye özel Virtua Tennis World Touru geri getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle