Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tennis Masters Series 2003 Türkçe yama

13.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tennis Masters Series 2003. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Tennis Masters Series 2003 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Tennis Master Series turnuvalarının aslına uygun olarak temsil edilen 9 resmi stadyumunda oynayın. Tennis Masters Cupa katılmaya çalışın ve dünyanın en iyi oyuncusu olun!

İndirme sayısı:
9299
Yayın yılı:
2002





Tennis Masters Series 2003 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tennis Masters Series 2003 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tennis Masters Series 2003 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tennis Masters Series 2003 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tennis Masters Series 2003 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tennis Masters Series 2003 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tennis World Tour, PS4, PC vb. için bir spor oyunudur. Pierre André tarafından yönetilen Breakpoint stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
World Series Baseball 2K3, çok popüler spor oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
Matchpoint: Tennis Championships, Avustralyalı stüdyo Torus Games tarafından geliştirilen gerçekçi bir tenis simülatörüdür.
Tenis simülasyonu, oyuncuların bu spordaki becerilerini test etmelerine ve hem teklerde hem de çiftlerde 71 profesyonel oyuncuyla (her biri kendi bireysel oyun stili, özellikleri, morali ve özel
Oldukça gevşek bir şekilde geleneksel tenise atıfta bulunan alışılmadık bir oyun.
Yorumlar
Yorum ekle