Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kingdom: Classic Türkçe yama

26.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kingdom: Classic. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir IRAQ ATT.

Oyun için türkçe yama metni Kingdom: Classic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
RPG unsurları içeren minimalist bir strateji yapımı olan Kingdom, aynı başlık altında daha önceki bir tarayıcı flash oyununun ticari versiyonudur.

İndirme sayısı:
10171
Yayın yılı:
2023





Kingdom: Classic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kingdom: Classic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kingdom: Classic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kingdom: Classic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kingdom: Classic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kingdom: Classic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, bir başka yenilenmiş Kingdom Hearts oyunu setidir.
Aliens vs. Predator Classic 2000, Aliens vs. Predator Goldun 2000 tarihli eski sürümünün biraz yenilenmiş bir versiyonudur.
Kingdom Seksenli: Summer of Greed, 2015 yılında başlatılan bir dizi orijinal strateji oyunu olan Kingdom Serisinin dördüncü taksitidir.
Kingdom: Two Crowns, noio adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip minimalist bir strateji oyunudur.
Kingdom: New Lands, PC, PS4 vb. cihazlarda yayınlanan RPG özelliklerine sahip minimalist, yandan kaydırmalı 2D bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle