Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Contra Türkçe yama

29.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Contra. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Solitary.

Oyun için türkçe yama metni Contra (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Contrada, dünya işgal edilmiştir ve Red Falcon olarak bilinen uzaylı tehdidi ile insanlığın tamamen yok edilmesi arasında sadece iki asker durmaktadır.

İndirme sayısı:
10834
Yayın yılı:
2006





Contra oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Contra dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Contra klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Contra ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Contra oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Contra içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Super Contrada özgürlük mücadelesi devam ediyor! Uzaylı tehdidi Red Falcon, savaştı ve onları durdurmak Lance ve Bille kaldı.
Contra: Rogue Corps, ikonik bir nişancı serisini temsil eden çift çubuklu bir nişancı oyunudur.
Contra ReBirth, 1987de Konami tarafından slot makineleri için bir versiyonda piyasaya sürülen klasik bir arcade shooter oyununun yeniden yapımıdır;
Orijinal NES ve Super NES oyunlarının kesintisiz heyecanını sürdüren Contra: Shattered Soldier, bir veya iki oyuncu bir dizi uzaylı dolu aşamada savaşırken 2D ve 3D shoot em up aksiyonunun bir
Contra: Legacy of War, ünlü seride 3D grafikleri kullanan ilk oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle