Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Contra: Legacy of War Türkçe yama

06.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Contra: Legacy of War. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Contra: Legacy of War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Team X
Oyun açıklaması:
Contra: Legacy of War, ünlü seride 3D grafikleri kullanan ilk oyundur. Oyun, arcade shooter oyunlarına ve önceki taksitlere özgü formülün ötesine geçmeye çalışan bir dizi değişiklik getirdi.

İndirme sayısı:
9005
Yayın yılı:
1996





Contra: Legacy of War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Contra: Legacy of War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Contra: Legacy of War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Contra: Legacy of War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Contra: Legacy of War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Contra: Legacy of War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Contra: Rogue Corps, ikonik bir nişancı serisini temsil eden çift çubuklu bir nişancı oyunudur.
Contra ReBirth, 1987de Konami tarafından slot makineleri için bir versiyonda piyasaya sürülen klasik bir arcade shooter oyununun yeniden yapımıdır;
Orijinal NES ve Super NES oyunlarının kesintisiz heyecanını sürdüren Contra: Shattered Soldier, bir veya iki oyuncu bir dizi uzaylı dolu aşamada savaşırken 2D ve 3D shoot em up aksiyonunun bir
Konami 50th Anniversary Collection Contra, Konami tarafından yayınlanan Contra serisinden sekiz oyunun bir derlemesidir.
Uzak bir gelecekte geçen Neo Contra, efsanevi kahraman Bill Rizerın maceralarına devam ediyor ve oyuncuları şaşırtıcı derecede ayrıntılı bir 3D ortamda yoğun bir çekim aksiyon dünyasına götürüyor.
Yorumlar
Yorum ekle