Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Contra: Rogue Corps Türkçe yama

16.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Contra: Rogue Corps. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir GradenT.

Oyun için türkçe yama metni Contra: Rogue Corps (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: GradenT
Oyun açıklaması:
Contra: Rogue Corps, ikonik bir nişancı serisini temsil eden çift çubuklu bir nişancı oyunudur. Başlık, franchisedan sorumlu şirket olan Konami tarafından geliştirildi ve yayınlandı ve gelişimi, Contra III: The Alien Warsın yapımcısı ve Contra: Hard Corps projesinin yöneticisi Nobuya Nakazato tarafından denetlendi.

İndirme sayısı:
9669
Yayın yılı:
2019





Contra: Rogue Corps oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Contra: Rogue Corps dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Contra: Rogue Corps klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Contra: Rogue Corps ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Contra: Rogue Corps oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Contra: Rogue Corps içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Contra ReBirth, 1987de Konami tarafından slot makineleri için bir versiyonda piyasaya sürülen klasik bir arcade shooter oyununun yeniden yapımıdır;
Orijinal NES ve Super NES oyunlarının kesintisiz heyecanını sürdüren Contra: Shattered Soldier, bir veya iki oyuncu bir dizi uzaylı dolu aşamada savaşırken 2D ve 3D shoot em up aksiyonunun bir
Contra: Legacy of War, ünlü seride 3D grafikleri kullanan ilk oyundur.
Konami 50th Anniversary Collection Contra, Konami tarafından yayınlanan Contra serisinden sekiz oyunun bir derlemesidir.
Uzak bir gelecekte geçen Neo Contra, efsanevi kahraman Bill Rizerın maceralarına devam ediyor ve oyuncuları şaşırtıcı derecede ayrıntılı bir 3D ortamda yoğun bir çekim aksiyon dünyasına götürüyor.
Yorumlar
Yorum ekle