Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NHRA: Countdown to the Championship 2007 Türkçe yama

01.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik NHRA: Countdown to the Championship 2007. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni NHRA: Countdown to the Championship 2007 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
NHRA: PS2 ve PSPde yayınlanan Şampiyona 2007 için Geri Sayım, popüler yarış oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür. Bu ürün, 1951 yılında kurulan ve drag yarışları düzenleyen National Hot Rod Association (NHRA) tarafından tamamen lisanslanmıştır.

İndirme sayısı:
10949
Yayın yılı:
2007





NHRA: Countdown to the Championship 2007 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NHRA: Countdown to the Championship 2007 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NHRA: Countdown to the Championship 2007 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NHRA: Countdown to the Championship 2007 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NHRA: Countdown to the Championship 2007 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NHRA: Countdown to the Championship 2007 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
H-Craft Championship, bilimkurgu yarışçısı oynamak için eğlencelidir.
En çok satan poker video oyunu markasının yayıncılarından World Championship Poker World Championship Cards, tüm arkadaşlarınıza meydan okumak için eğlenceli çeşitli kart oyunları sunacak!
NHRA dünya şampiyonları Gary Scelzi, Tony Schumacher, Greg Anderson ve diğerlerini gerçek nitro-yanan Komik Araba, Top Fuel Dragster ve Pro Stock yarış aksiyonunda ele alın!
İlk kez, Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası Turnuvası serisi, Nintendo DS™de ilk kez sahneye çıkıyor.
7000 HP saf gücün kontrolü sizde. NHRAnın en iyi takımlarına ve sürücülerine karşı yarışın, dünyanın en çok rağbet gören yarış unvanını - NHRA şampiyonasını - 300 mil / saatin üzerinde hızla koşarken.
Yorumlar
Yorum ekle