Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

H-Craft Championship Türkçe yama

13.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız H-Craft Championship. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama BLiZZARD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni H-Craft Championship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: BLiZZARD
Oyun açıklaması:
H-Craft Championship, bilimkurgu yarışçısı oynamak için eğlencelidir. 28den fazla yarış pisti, benzersiz bir sürüş fiziği simülasyonu, yeni bir tasarım ve zorlu bir Şampiyona modu içerir.

İndirme sayısı:
10259
Yayın yılı:
2007





H-Craft Championship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) H-Craft Championship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales H-Craft Championship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama H-Craft Championship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


H-Craft Championship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve H-Craft Championship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Championship Manager 3, son derece başarılı Championship Manager serisinin evrimindeki bir sonraki adımdır.
AND, iOS ve WP için Puzzle Craft 2, ekonomik stratejilerin unsurlarını ve 3lü eşleştirme mantık oyunlarını bir araya getiriyor.
Potion Craft: Alchemist Simulator, orta çağda bir simyacının elle çizilmiş bir simülatörüdür.
Craft the World for PC ve iOS, Terraria, Dwarf Fortress ve ikonik Dungeon Keeper gibi yapımlardan ilham alan hem RPG hem de kule savunma unsurlarına sahip bağımsız bir sandbox strateji oyunudur.
"Craft of Gods", Slav mitolojisine dayanan bir 3D MMORPGdir. İçinde yaşadığı dünya karakterlerinin adı Akvilon, 25 farklı haritası olan devasa bir dünya.
Yorumlar
Yorum ekle