Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Storm Türkçe yama

24.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Storm. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama MESMERiZE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Storm (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Stormda oyuncular, sakin bir müzik arka planına ayarlanmış doğa temalı seviyelerde onlara rehberlik ederek tohumları ağaçlara dönüştürmek için havayı kontrol eder.

İndirme sayısı:
8162
Yayın yılı:
2012





Storm oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Storm dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Storm klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Storm ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Storm oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Storm içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sky Gamblers: iOS, PC vb.de yayınlanan Storm Raiders, başarılı bir hava atıcı serisinin üçüncü bölümüdür.
Storm Master, öncelikle kült üçleme cRPG Ishardan oyuncular tarafından bilinen Silmarils stüdyosundaki bir başka orijinal konumdur.
PC için Storm Legion, RIFT olarak bilinen bir MMORPG için ilk genişleme paketidir.
Steel Storm 2, size efsanevi Steel Storm: Burning Retribution arcade shooter oyununu getiren Kot-in-Action Creative Artelin yeni oyunudur.
Storm Boy: The Game, Morphite, The Deer God ve Siegecraft Commander gibi yapımlarla tanınan Blowfish Studios tarafından geliştirilen anlatısal bir maceradır.
Yorumlar
Yorum ekle