Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Steel Storm 2 Türkçe yama

19.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Steel Storm 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Steel Storm 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Steel Storm 2, size efsanevi Steel Storm: Burning Retribution arcade shooter oyununu getiren Kot-in-Action Creative Artelin yeni oyunudur. Orijinal oyunun aksine, Steel Storm 2, Doom® ve Quake® ruhuna sahip eski bir okul FPSsidir.

İndirme sayısı:
8382
Yayın yılı:
2023





Steel Storm 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Steel Storm 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Steel Storm 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Steel Storm 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Steel Storm 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Steel Storm 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Red Steel 2, 2006nın sonlarında piyasaya sürülen popüler bir Nintendo Wii oyununun devamı olan bir FPP shooter oyunudur.
Steel Division 2: The Fate of Finland, Eugen Systemsın 2019da yayınlanan Steel Division 2 stratejisinin bir genişletmesidir.
Steel Rain, strateji oyunu ve RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş, PC ve XONEda yayınlanan bir 2D yandan kaydırmalı nişancı oyunudur.
Red Steel, Ubisoft Paristen programcılar tarafından geliştirilen birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Steel Division 2: Burning Baltics, 2019da yayınlanan Eugen Systems Steel Division 2 strateji oyununun dördüncü büyük genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle