Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Red Steel Türkçe yama

07.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Red Steel. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Red Steel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Red Steel, Ubisoft Paristen programcılar tarafından geliştirilen birinci şahıs aksiyon oyunudur. Oyun, Wii konsolunun yeteneklerinin gösterimi olarak oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9231
Yayın yılı:
2006





Red Steel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Red Steel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Red Steel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Red Steel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Red Steel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Red Steel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Red Steel 2, 2006nın sonlarında piyasaya sürülen popüler bir Nintendo Wii oyununun devamı olan bir FPP shooter oyunudur.
Steel Division 2: The Fate of Finland, Eugen Systemsın 2019da yayınlanan Steel Division 2 stratejisinin bir genişletmesidir.
Steel Division 2: Black Sunday, 2019 Steel Division 2 stratejisinin üçüncü genişleme paketidir.
Steel Storm 2, size efsanevi Steel Storm: Burning Retribution arcade shooter oyununu getiren Kot-in-Action Creative Artelin yeni oyunudur.
Steel Rats, Polonya stüdyosu Tate Multimediadan bir aksiyon yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle