Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sky Gamblers: Storm Raiders Türkçe yama

15.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Sky Gamblers: Storm Raiders. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sky Gamblers: Storm Raiders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Sky Gamblers: iOS, PC vb.de yayınlanan Storm Raiders, başarılı bir hava atıcı serisinin üçüncü bölümüdür. Yapım tamamen bağımsız bir stüdyo Atypical Games tarafından üretildi ve yayınlandı.

İndirme sayısı:
9492
Yayın yılı:
2012





Sky Gamblers: Storm Raiders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sky Gamblers: Storm Raiders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sky Gamblers: Storm Raiders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sky Gamblers: Storm Raiders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sky Gamblers: Storm Raiders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sky Gamblers: Storm Raiders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için RiftStar Raiders, ortak çalışma deneyimi sunmak için özel olarak tasarlanmış dinamik bir 2D nişancı oyunudur.
Rebel Raiders: Operation Nighthawk, bir video oyununda nadiren ulaşılan bir yoğunlukla şimdiye kadar tanık olunan en çılgın hava savaşlarından bazılarını içeren nihai fütüristik hava savaş oyunudur.
Infinite Tanks, Sky Gamblers: Storm Raiders, Battle Supremacy ve Radiation Island gibi oyunlarla tanınan Atypical Games stüdyosunun bir başka yapımı.
Dünyanın en tanınmış interaktif eğlence yayıncılarından ve yapımcılarından biri olan Atari, ikonik Star Raiders®ı yeni nesil platformlara taşıyor.
Might & Magic: Raiders, klasik Diablo veya Sacred hacknslashach serisine dayanan ve Heroes of Might & Magic serisine atıfta bulunan bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle