Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Might & Magic: Raiders Türkçe yama

13.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Might & Magic: Raiders. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama AURA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Might & Magic: Raiders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
Might & Magic: Raiders, klasik Diablo veya Sacred hacknslashach serisine dayanan ve Heroes of Might & Magic serisine atıfta bulunan bir aksiyon RPGsidir.

İndirme sayısı:
9466
Yayın yılı:
2023





Might & Magic: Raiders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Might & Magic: Raiders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Might & Magic: Raiders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Might & Magic: Raiders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Might & Magic: Raiders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Might & Magic: Raiders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Büyük bir maceraya başlayın ve kendinizi Nintendo DS™ için Dungeon Raidersın çalkantılı ve ilginç evrenine bırakın.
PC, XONE ve PS4 için RiftStar Raiders, ortak çalışma deneyimi sunmak için özel olarak tasarlanmış dinamik bir 2D nişancı oyunudur.
Rebel Raiders: Operation Nighthawk, bir video oyununda nadiren ulaşılan bir yoğunlukla şimdiye kadar tanık olunan en çılgın hava savaşlarından bazılarını içeren nihai fütüristik hava savaş oyunudur.
Sky Gamblers: iOS, PC vb.de yayınlanan Storm Raiders, başarılı bir hava atıcı serisinin üçüncü bölümüdür.
Dünyanın en tanınmış interaktif eğlence yayıncılarından ve yapımcılarından biri olan Atari, ikonik Star Raiders®ı yeni nesil platformlara taşıyor.
Yorumlar
Yorum ekle