Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

RTL Winter Games 2007 Türkçe yama

23.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız RTL Winter Games 2007. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir turckeyamaMUSiC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni RTL Winter Games 2007 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
RTL Winter Games 2007, kış sporlarıyla ilgili eğlence severlere yönelik bir başka oyundur. Oyun, oyunculara toplam on beş etkinlik ve yarışmanın bağlantılı olduğu mevcut yedi spor disiplininden birinde rekabet sunar.

İndirme sayısı:
8209
Yayın yılı:
2006





RTL Winter Games 2007 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) RTL Winter Games 2007 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales RTL Winter Games 2007 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama RTL Winter Games 2007 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


RTL Winter Games 2007 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve RTL Winter Games 2007 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kış Oyunları, 1986da PeCetachta ortaya çıkan Epyxin bir başka spor oyunudur.
Vancouver 2010: Kış Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Olimpiyat Komitesi tarafından lisanslanmış bir spor video oyunudur.
En iyi sporcu rolünü üstlenin ve yedi farklı spor müsabakasında yarışın.
Aile eğlencesindeki en büyük değer üçüncü kez geri dönüyor. Aile Partisi: 30 Harika Oyun Kış Eğlencesi, kış temalı 30 yeni oyuna sahiptir ve saatlerce ekstrem kış sporları yarışması ve 4 oyuncuya
Winter Survival Simulator, Polonyalı stüdyo Drago Entertainment tarafından geliştirilen ve Movie Games tarafından yayınlanan bir hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle