Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Winter Games (1986) Türkçe yama

28.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Winter Games (1986). Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir BBB.

Oyun için türkçe yama metni Winter Games (1986) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Kış Oyunları, 1986da PeCetachta ortaya çıkan Epyxin bir başka spor oyunudur. Bu kez yazarlar kış sporları konusuna değinmeye ve bunları Olimpiyat modelinde düzenlenen bir dizi yarışmada birleştirmeye karar verdiler.

İndirme sayısı:
8622
Yayın yılı:
1986





Winter Games (1986) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Winter Games (1986) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Winter Games (1986) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Winter Games (1986) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Winter Games (1986) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Winter Games (1986) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
RTL Winter Games 2007, kış sporlarıyla ilgili eğlence severlere yönelik bir başka oyundur.
Rus öğrenci Alexei Pashtinov tarafından 1986 yılında geliştirilen efsanevi arcade-mantık oyunu.
Vancouver 2010: Kış Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Olimpiyat Komitesi tarafından lisanslanmış bir spor video oyunudur.
En iyi sporcu rolünü üstlenin ve yedi farklı spor müsabakasında yarışın.
Aile eğlencesindeki en büyük değer üçüncü kez geri dönüyor. Aile Partisi: 30 Harika Oyun Kış Eğlencesi, kış temalı 30 yeni oyuna sahiptir ve saatlerce ekstrem kış sporları yarışması ve 4 oyuncuya
Yorumlar
Yorum ekle