Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sengoku Türkçe yama

29.10.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sengoku, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HYBRiD.

Oyun için türkçe yama metni Sengoku (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Yıl 1467 ve iç savaş patlak verdi. Aşıkağa Şogunlarının otoritesi çöktü ve taşrada herkes kendi başına. Yabancı güçlerle anlaşmalar yaparak, güçlü samuray ordularınızı düşmanlarınıza karşı savaşa göndererek ve Yükselen Güneş ülkesini birleştirmeye çalışırken, güç, fetih ve ihanetin hassas dansında hayatta kalma ile onur ve görev yarışır.

İndirme sayısı:
8916
Yayın yılı:
2011





Sengoku oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sengoku dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sengoku klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sengoku ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sengoku oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sengoku içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun, Slitherine tarafından yayınlanan ve diğerlerinin yanı sıra Pike and Shot: Campaigns 1494-1698in oluşturulmasında yer almış olan Bizans Games tarafından
Sengoku Basara Collection HD, PlayStation 3te yüksek çözünürlüklerde çalışacak şekilde uyarlanmış olan Sengoku Basara serisinin ilk üç baskısının bir derlemesidir.
Devil May Cry™ 4ün yapımcısı Hiroyuki Kobayashi, size BASARA serisinin en yeni bölümü olan Sengoku BASARA Samurai Heroesu PlayStation® 3 ve Wiide getiriyor.
Cladun Dönüyor: Bu Sengoku! (Klasik Dungeon Sengoku) PC, PS4 ve PSV için dinamik bir zindan paletli RPGdir ve Cladun serisinin Cladundan sonraki üçüncü oyunudur: Bu bir RPGdir ve ClaDun x2.
Sengoku Dynasty, orta çağ Japonyasındaki yaşamı tatmanızı sağlayan çok türde bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle