Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Seed Türkçe yama

27.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Seed. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Seed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
The Seed, kıyamet sonrası bir dünyada geçen bir cRPG metin macera oyunudur. Aynı zamanda MTD stüdyoları tarafından geliştirilen ve S.T.A.L.K.E.

İndirme sayısı:
10408
Yayın yılı:
2017





The Seed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Seed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Seed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Seed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Seed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Seed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Seed, Danimarkalı bir geliştirme şirketi olan Runestone Game Development tarafından yaratılan MMORPG türünün bir temsilcisidir.
Seed, yabancı bir gezegende Dünyaya benzer koşullara sahip bir insan kolonisi kurup denetlediğimiz, diğer oyuncularla işbirliği ve rekabet içinde bulunduğumuz bir ağ strateji oyunudur.
Gundam Seed Battle Destiny, Gundam Seed evreninden harika robotların pilotu olarak oynamamıza izin veren üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Seed of the Dead: Sweet Home, dinamik bir FPS ve bir flört simülatörünün orijinal bir melezidir.
Seed of Evil, Mutant Year Zeronun ilk genişleme paketidir ve oyunda sunulan hikayenin doğrudan devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle