Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

My Baby Girl Türkçe yama

20.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, My Baby Girl, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MYTH.

Oyun için türkçe yama metni My Baby Girl (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Sonunda burada kendine ait bir bebek var! Anne ya da baba sizsiniz ve bebeğinizin büyümesi için sizin sevginize ve bakımınıza ihtiyacı var! Bebeğinizi gelişim yolunda doğru yola sokmak için gerçek ebeveynlerin besleme, değiştirme, banyo yapma, oynama gibi yaptığı her şeyi yapmanız gerekecektir.

İndirme sayısı:
8851
Yayın yılı:
2008





My Baby Girl oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) My Baby Girl dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales My Baby Girl klasörüne koyun.

3. Türkçe yama My Baby Girl ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


My Baby Girl oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve My Baby Girl içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Baby Pals oldukça ilginç bir ürün, çünkü rolümüz bir bebeğin bakımıyla ilgili.
School Girl/Zombie Hunter, üçüncü şahıs bakış açısına sahip dinamik bir nişancı oyunudur.
Bebeğimin İlk Adımları, daha önce çocuklarıyla ilgilenen anne-baba rolünü oynadığımız iki oyunun bir nevi devamı: Kızım Kızım ve Oğlum.
Sonunda burada kendine ait bir bebek var! Anne ya da baba sizsiniz ve bebeğinizin büyümesi için sizin sevginize ve bakımınıza ihtiyacı var!
Murasaki Baby, çocukların fantezileri ve korkularıyla dolu tuhaf bir dünyada uyanan küçük bir kızın hikayesini anlatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle