Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rez Infinite Türkçe yama

24.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Rez Infinite, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni Rez Infinite (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
PS4 ve PC için Rez Infinite, Tetsuya Mizuguchi tarafından yaratılan bir arcade ritim oyunu olan Rezin yeni versiyonudur. Yeniden sürüm, PlayStation Virtual Reality göz önünde bulundurularak geliştirildi.

İndirme sayısı:
9807
Yayın yılı:
2016





Rez Infinite oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rez Infinite dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rez Infinite klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rez Infinite ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rez Infinite oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rez Infinite içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Infinite Tanks, Sky Gamblers: Storm Raiders, Battle Supremacy ve Radiation Island gibi oyunlarla tanınan Atypical Games stüdyosunun bir başka yapımı.
Infinite Guitars, doğru zamanda uygun düğmelere basarak müzik "çalıştırırken" sıra tabanlı savaşlarda savaştığımız alışılmadık bir RPGdir.
Call of Duty: PC, PS4 ve XONE için Infinite Warfare, Call of Duty serisinin bir başka bölümüdür.
BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two için PC, X360 ve PS3, 2013ün birinci şahıs nişancı oyunu BioShock: Infinitein ikinci ve son hikaye genişletmesidir.
Infinite Tanks WW2, 2. Dünya Savaşı döneminden kalma zırhlı savaşlarda yer almamızı sağlayan bir arcade shooter oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle