Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Türkçe yama

28.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama MP2K sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two için PC, X360 ve PS3, 2013ün birinci şahıs nişancı oyunu BioShock: Infinitein ikinci ve son hikaye genişletmesidir.

İndirme sayısı:
10433
Yayın yılı:
2014





BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Extinction, PC, PS4 ve XONE için bir aksiyon macera oyunudur. Başlık, pek çok oyun yaratmayan, ancak BioShock Infinite ve Borderlands 2 gibi çok satanların yapımında yardımcı olan bir stüdyo olan
PC, X360 ve PS3 için BioShock 2, farklı türlerden öğeler içeren kapsamlı bir birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Infinite Tanks WW2, 2. Dünya Savaşı döneminden kalma zırhlı savaşlarda yer almamızı sağlayan bir arcade shooter oyunudur.
BioShock: PC, X360 ve PS3 için Infinite, merak uyandıran hikayesi ve karmaşık oynanışı da dahil olmak üzere ünlü nişancı oyunlarının sonraki bölümleridir.
BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One, PC, PS3 ve X360 için 2013ün aksiyon oyunu BioShock: Infinitein ilk hikaye genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle