Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Infinite Guitars Türkçe yama

21.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Infinite Guitars! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Infinite Guitars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Infinite Guitars, doğru zamanda uygun düğmelere basarak müzik "çalıştırırken" sıra tabanlı savaşlarda savaştığımız alışılmadık bir RPGdir.

İndirme sayısı:
8035
Yayın yılı:
2023





Infinite Guitars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Infinite Guitars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Infinite Guitars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Infinite Guitars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Infinite Guitars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Infinite Guitars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Infinite Air with Mark McMorris, Kanadalı çoklu madalya sahibi ve bu disiplinin dünya şampiyonu Mark McMorris ile işbirliği içinde geliştirilen bir spor snowboard simülasyon oyunudur.
Infinite Tanks, Sky Gamblers: Storm Raiders, Battle Supremacy ve Radiation Island gibi oyunlarla tanınan Atypical Games stüdyosunun bir başka yapımı.
Call of Duty: PC, PS4 ve XONE için Infinite Warfare, Call of Duty serisinin bir başka bölümüdür.
Infinite Tanks WW2, 2. Dünya Savaşı döneminden kalma zırhlı savaşlarda yer almamızı sağlayan bir arcade shooter oyunudur.
Torchlight: Infinite, 2009 yılında Torchlight başlığı altında başlatılan Hacknslash oyun serisinin bir ayrımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle