Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

East India Company: Battle of Trafalgar Türkçe yama

10.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız East India Company: Battle of Trafalgar. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni East India Company: Battle of Trafalgar (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Doğu Hindistanda tarihteki en büyük deniz savaşını yeniden canlandırın Şirket: Trafalgar Savaşı NEW YORK – 24 Kasım 2009 Paradox Interactive, deniz savaşı stratejilerine bağımsız bir eklenti olan Doğu Hindistan Şirketi: Trafalgar Savaşını duyurmaktan heyecan duyuyor Oyun Doğu Hindistan Şirketi, 8 Aralıktan itibaren tüm büyük dijital indirme portallarından dijital olarak indirilebilir.

İndirme sayısı:
8405
Yayın yılı:
2009





East India Company: Battle of Trafalgar oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) East India Company: Battle of Trafalgar dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales East India Company: Battle of Trafalgar klasörüne koyun.

3. Türkçe yama East India Company: Battle of Trafalgar ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


East India Company: Battle of Trafalgar oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve East India Company: Battle of Trafalgar içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doğu Cephesi, bu tür yapımlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Talonsoft tarafından oluşturulmuş kapsamlı bir sıra tabanlı askeri stratejidir.
Age of Empires II: Definitive Edition Dynasties of India, Age of Empires gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci bölümünün yeniden düzenlenmesi için üçüncü genişlemedir.
İkinci Dünya Savaşı cephelerinde olayları etkileme olasılığı, gerçek stratejistlerin hayal gücünü her zaman heyecanlandırmıştır.
Atma: The Mythic Light of India, oyuncunun Mistik Duygular Tanrıçası Indrani rolünü üstlendiği bir macera oyunudur.
East Front II: Fall of the Reich, 1997de Talonsoft tarafından yayınlanan East Front IInin sıra tabanlı stratejisine resmi eklemedir.
Yorumlar
Yorum ekle