Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Fear Türkçe yama

03.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dark Fear. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EXPLOSiON.

Oyun için türkçe yama metni Dark Fear (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
PC, AND ve iOSta yayınlanan Dark Fear, macera ve RPG öğelerini birleştirir ve bir korku fantezi evreninde geçer. Proje Arif Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10578
Yayın yılı:
2015





Dark Fear oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Fear dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Fear klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Fear ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Fear oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Fear içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fear Surrounds, çok oyunculu bir korku aksiyon oyunudur. Proje, bunun için bir ilk olduğu SaltyEgg stüdyosu tarafından geliştirildi.
Fear Effect Reinvented, 2000 yılında PlayStation 1 için piyasaya sürülen Kronos Digital Entertainment tarafından oluşturulan Fear Effectin yeniden yapımıdır.
Fear The Night, hayatta kalmaya odaklanan bir aksiyon oyunudur. Oyunun aksiyonu, zombilerin hakim olduğu bir dünyada gerçekleşir.
Anthology of Fear, bağımsız Polonya stüdyosu RG Crew tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Layers of Fear 3, psikolojik korku macera oyunu serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle