Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fear the Night Türkçe yama

23.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fear the Night. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CORE.

Oyun için türkçe yama metni Fear the Night (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Fear The Night, hayatta kalmaya odaklanan bir aksiyon oyunudur. Oyunun aksiyonu, zombilerin hakim olduğu bir dünyada gerçekleşir. Oyuncunun görevi, insanın neslinin tükenmek üzere olduğu bir tür olduğu bir dünyada hayatta kalmaktır.

İndirme sayısı:
10596
Yayın yılı:
2019





Fear the Night oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fear the Night dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fear the Night klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fear the Night ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fear the Night oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fear the Night içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fear Surrounds, çok oyunculu bir korku aksiyon oyunudur. Proje, bunun için bir ilk olduğu SaltyEgg stüdyosu tarafından geliştirildi.
Under, bir aksiyon macera oyunu geleneğinde gerçekleştirilmiş bir hayatta kalma korku oyunudur.
Fear Effect Reinvented, 2000 yılında PlayStation 1 için piyasaya sürülen Kronos Digital Entertainment tarafından oluşturulan Fear Effectin yeniden yapımıdır.
Cold Fear, hayatta kalma korku türünün tipik bir temsilcisi, yani yoğun korku atmosferine sahip dinamik bir aksiyon oyunu.
Anthology of Fear, bağımsız Polonya stüdyosu RG Crew tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle