Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Under: Depths of Fear Türkçe yama

18.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Under: Depths of Fear! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TPoDT.

Oyun için türkçe yama metni Under: Depths of Fear (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Under, bir aksiyon macera oyunu geleneğinde gerçekleştirilmiş bir hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, Chicagoda bulunan bağımsız Globiss Interactive stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10663
Yayın yılı:
2020





Under: Depths of Fear oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Under: Depths of Fear dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Under: Depths of Fear klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Under: Depths of Fear ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Under: Depths of Fear oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Under: Depths of Fear içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND ve iOSta yayınlanan Dark Fear, macera ve RPG öğelerini birleştirir ve bir korku fantezi evreninde geçer.
Fear Surrounds, çok oyunculu bir korku aksiyon oyunudur. Proje, bunun için bir ilk olduğu SaltyEgg stüdyosu tarafından geliştirildi.
Depths of Darkhollow, harika ve hala popüler olan (bir devam oyunu olmasına rağmen) MMMORPG EverQuestin dokuzuncu genişleme paketidir.
Anthology of Fear, bağımsız Polonya stüdyosu RG Crew tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Minecraft: Dungeons Hidden Depths, Minecraft: Dungeons adlı ünlü sandbox hayatta kalma oyununun hacknslash versiyonunun ücretli beşinci genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle