Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anthology of Fear Türkçe yama

29.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Anthology of Fear. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Anthology of Fear (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
Anthology of Fear, bağımsız Polonya stüdyosu RG Crew tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur. Oyunun çıkışı Ultimate Games tarafından yapıldı.

İndirme sayısı:
8581
Yayın yılı:
2023





Anthology of Fear oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anthology of Fear dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anthology of Fear klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anthology of Fear ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anthology of Fear oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anthology of Fear içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fear the Wolves, S.T.A.L.K.E.R.ın ortak yaratıcıları tarafından kurulan bir stüdyo olan Vostok Games tarafından geliştirilen çok oyunculu odaklı bir nişancı oyunudur.
Fear Surrounds, çok oyunculu bir korku aksiyon oyunudur. Proje, bunun için bir ilk olduğu SaltyEgg stüdyosu tarafından geliştirildi.
Fear Effect Reinvented, 2000 yılında PlayStation 1 için piyasaya sürülen Kronos Digital Entertainment tarafından oluşturulan Fear Effectin yeniden yapımıdır.
Fear The Night, hayatta kalmaya odaklanan bir aksiyon oyunudur. Oyunun aksiyonu, zombilerin hakim olduğu bir dünyada gerçekleşir.
Cold Fear, hayatta kalma korku türünün tipik bir temsilcisi, yani yoğun korku atmosferine sahip dinamik bir aksiyon oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle