Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Asterix and Obelix Take On Caesar Türkçe yama

08.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Asterix and Obelix Take On Caesar. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGAiN.

Oyun için türkçe yama metni Asterix and Obelix Take On Caesar (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Fransız gençlik filmi "Asterix ve Obelix, Caesara karşı" atıfta bulunan arcade macera oyunu. Oyunun kahramanları, elbette, komik bir antik Galyalı çifti, küçük ve zeki bir Asteriks ve kalın ve güçlü bir Obelix.

İndirme sayısı:
8177
Yayın yılı:
2000





Asterix and Obelix Take On Caesar oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Asterix and Obelix Take On Caesar dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Asterix and Obelix Take On Caesar klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Asterix and Obelix Take On Caesar ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Asterix and Obelix Take On Caesar oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Asterix and Obelix Take On Caesar içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Asterix Mega Madness, Roma İmparatorluğunun Julius Caesar tarafından yönetildiği dönemde geçen ünlü çizgi roman "Asterix & Obelix"in gerçeklerinde geçen bir arcade oyunudur.
Asterix & Obelix XXL: Romastered, Galya savaşçılarının maceralarını anlatan ve popüler çizgi roman serisine dayanan 2004 tarihli üç boyutlu platform oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
AND ve iOSta yayınlanan Asterix and Friends, bir mobil stratejidir. Yapım, Sproing stüdyosu tarafından geliştirildi ve mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde yayınlandı.
Asterix at the Olympic Games, hayranlara orijinal ve son derece eğlenceli bir Asterix deneyimi sunmak için filmdeki canlı aksiyon unsurlarını üst düzey bilgisayar tarafından oluşturulan ve video
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle