Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Asterix and Friends Türkçe yama

08.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Asterix and Friends! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir SHWZ.

Oyun için türkçe yama metni Asterix and Friends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Asterix and Friends, bir mobil stratejidir. Yapım, Sproing stüdyosu tarafından geliştirildi ve mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde yayınlandı.

İndirme sayısı:
10820
Yayın yılı:
2016





Asterix and Friends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Asterix and Friends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Asterix and Friends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Asterix and Friends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Asterix and Friends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Asterix and Friends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Asterix Mega Madness, Roma İmparatorluğunun Julius Caesar tarafından yönetildiği dönemde geçen ünlü çizgi roman "Asterix & Obelix"in gerçeklerinde geçen bir arcade oyunudur.
Asterix & Obelix XXL: Romastered, Galya savaşçılarının maceralarını anlatan ve popüler çizgi roman serisine dayanan 2004 tarihli üç boyutlu platform oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Asterix at the Olympic Games, hayranlara orijinal ve son derece eğlenceli bir Asterix deneyimi sunmak için filmdeki canlı aksiyon unsurlarını üst düzey bilgisayar tarafından oluşturulan ve video
Little Friends: Dogs & Cats, görevimizin aynı isimdeki köpeklere ve kedilere bakmak olduğu bir simülasyon oyunudur.
Seasons of Story: Friends of Mineral Town, jRPG Harvest Moon: Friends of Mineral Townın yeniden yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle