Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Clash: Artifacts of Chaos Türkçe yama

21.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Clash: Artifacts of Chaos! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama hezz sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Clash: Artifacts of Chaos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Clash: Artifacts of Chaos, popüler Zeno Clash serisinin Şilili stüdyosu ACE Team yazarları tarafından geliştirilen bir aksiyon macera oyunudur. Oyun Nacon tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9409
Yayın yılı:
2023





Clash: Artifacts of Chaos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Clash: Artifacts of Chaos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Clash: Artifacts of Chaos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Clash: Artifacts of Chaos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Clash: Artifacts of Chaos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Clash: Artifacts of Chaos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Clash Royale, AND ve iOS sistemine sahip mobil cihazlar için oluşturulmuş MOBA özelliklerine sahip çevrimiçi bir savaş oyunudur.
Clash of Kings, Android ve iOS platformlarında bulunan MMO öğelerine sahip birçok ekonomik stratejiden biridir.
Clash of Swords, altı ırktan oluşan Büyük Savaşta iki ittifak halinde birleştirilen bir krallıkta geçen, fantezi tabanlı bir tarayıcı MMORPGdir.
Naruto: Clash of Ninja, genç bir ninja savaşçısı hakkında manga ve popüler bir animasyon dizisine dayanan Tomyden bir dövüş.
Clash II, sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Tarihten ilham alan karanlık bir dünyada kuruldu ve 1998deki Clashin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle