Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Downton Abbey: Mysteries of the Manor Türkçe yama

22.03.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Downton Abbey: Mysteries of the Manor. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir LSD.

Oyun için türkçe yama metni Downton Abbey: Mysteries of the Manor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Downton Manastırı: Malikanenin Gizemleri, popüler bir İngiliz TV dizisinin lisansına dayanan mobil gündelik bir maceradır. Activision tarafından geliştirilen oyun, isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur.

İndirme sayısı:
10922
Yayın yılı:
2015





Downton Abbey: Mysteries of the Manor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Downton Abbey: Mysteries of the Manor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Downton Abbey: Mysteries of the Manor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Downton Abbey: Mysteries of the Manor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Downton Abbey: Mysteries of the Manor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Downton Abbey: Mysteries of the Manor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Abbey, diğer oyunların yanı sıra son derece başarılı Clever & Smarttan sorumlu olan Emilio de Paz tarafından kaleme alınan klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunu formatındaki gizemli bir
Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy, sıradan oyunlarda uzmanlaşmış MumboJumbo stüdyosunun bir başka yapımı.
Beyond the Legend: Mysteries of Olympus, Cracowdan Teyon stüdyosunun sözde gündelik pazardan (ara sıra oyuncular) izleyicilere hitap eden bir önerisidir.
Versailles Mysteries: The Royal Spy, Versailles Mysteries: Oscar and the Athanorun ikinci bölümüdür.
Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate, Neverwinter Nights 2 için premium bir modüldür.
Yorumlar
Yorum ekle