Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Murder in the Abbey Türkçe yama

14.04.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Murder in the Abbey. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ENGiNE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Murder in the Abbey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
The Abbey, diğer oyunların yanı sıra son derece başarılı Clever & Smarttan sorumlu olan Emilio de Paz tarafından kaleme alınan klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunu formatındaki gizemli bir hikayedir.

İndirme sayısı:
10125
Yayın yılı:
2008





Murder in the Abbey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Murder in the Abbey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Murder in the Abbey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Murder in the Abbey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Murder in the Abbey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Murder in the Abbey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Downton Manastırı: Malikanenin Gizemleri, popüler bir İngiliz TV dizisinin lisansına dayanan mobil gündelik bir maceradır.
Murder by Numbers, açıkça özetlenen mantık unsurlarına sahip görsel bir roman macera oyunudur.
PC, iOS ve ANDde yayınlanan Murder, bir siberpunk macera oyunudur. Yapım, aynı türe ait olan Strandedin yazarı Peter Moorhead tarafından geliştirildi.
CSI: 3 Dimensions of Murder, popüler bir suç draması TV dizisi CSI: Crime Scene Investigationa dayanan bir macera oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
The Outer Worlds: Murder on Eridanos, RPG The Outer Worldsün ikinci genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle