Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Versailles Mysteries: The Royal Spy Türkçe yama

30.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Versailles Mysteries: The Royal Spy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir X.O.

Oyun için türkçe yama metni Versailles Mysteries: The Royal Spy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
Versailles Mysteries: The Royal Spy, Versailles Mysteries: Oscar and the Athanorun ikinci bölümüdür. Nemopolis stüdyosundan geliştiriciler, 17. yüzyılın tarihi gerçeklerine ve klasik tıkla ve tıkla oyun mekanizmalarına sadık kaldılar.

İndirme sayısı:
10684
Yayın yılı:
2012





Versailles Mysteries: The Royal Spy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Versailles Mysteries: The Royal Spy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Versailles Mysteries: The Royal Spy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Versailles Mysteries: The Royal Spy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Versailles Mysteries: The Royal Spy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Versailles Mysteries: The Royal Spy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy, sıradan oyunlarda uzmanlaşmış MumboJumbo stüdyosunun bir başka yapımı.
Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor, aksiyonu Versaillesda geçen bir dizi maceranın ilk oyunudur.
Beyond the Legend: Mysteries of Olympus, Cracowdan Teyon stüdyosunun sözde gündelik pazardan (ara sıra oyuncular) izleyicilere hitap eden bir önerisidir.
Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate, Neverwinter Nights 2 için premium bir modüldür.
Midnight Mysteries: Salem Witch Trials, küçük mantıksal ve arcade yapımlarında uzmanlaşmış Mumbo Jumbonun Midnight Mysteries mantık oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle