Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor Türkçe yama

17.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir BLiZZARD, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: BLiZZARD
Oyun açıklaması:
Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor, aksiyonu Versaillesda geçen bir dizi maceranın ilk oyunudur. Nemopolis stüdyosundaki geliştiriciler, klasik bir tıkla ve tıkla arayüzü de dahil olmak üzere kanıtlanmış çözümlere ulaştı.

İndirme sayısı:
10597
Yayın yılı:
2012





Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Versailles Mysteries: Oscar and the Athanor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy, sıradan oyunlarda uzmanlaşmış MumboJumbo stüdyosunun bir başka yapımı.
Beyond the Legend: Mysteries of Olympus, Cracowdan Teyon stüdyosunun sözde gündelik pazardan (ara sıra oyuncular) izleyicilere hitap eden bir önerisidir.
Versailles Mysteries: The Royal Spy, Versailles Mysteries: Oscar and the Athanorun ikinci bölümüdür.
Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate, Neverwinter Nights 2 için premium bir modüldür.
Midnight Mysteries: Salem Witch Trials, küçük mantıksal ve arcade yapımlarında uzmanlaşmış Mumbo Jumbonun Midnight Mysteries mantık oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle