Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bratz 4 Real Türkçe yama

22.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Bratz 4 Real. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ECLiPSE.

Oyun için türkçe yama metni Bratz 4 Real (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Yasmin, Jade, Shasha ve Cloe, Carry Nation Lisesine girerken yepyeni bir dünyayla yüzleşirken onlara katılın! Öğrenci Birliği Başkanı ve kliklerin kraliçesi Meredith, okulu ele geçirdi ve Bratzı parçalamaya çalışıyor.

İndirme sayısı:
8822
Yayın yılı:
2007





Bratz 4 Real oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bratz 4 Real dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bratz 4 Real klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bratz 4 Real ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bratz 4 Real oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bratz 4 Real içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Açıklama Bratz Ponyz macerası devam ediyor - bu sefer oynamak için farklı midilliler, yeni mini oyunlar ve daha eğlenceli aktivitelerle!
Bratz Super Babyz™ günü kurtarmak için burada! Uzaylılar Dünyaya indi ve cihazlarından biri olan "Madde Değiştirici" yanlış ellere düştü ve Bratzı Süper Babyze dönüştürdü!
Hikaye : Moda Tutkusuyla Ponyz Bratz Ponyz dünyasına hoş geldiniz! Her yaştan kadın oyuncuya hitap eden ancak özellikle genişleyen kız pazarını hedefleyen oyun, prestijli Ponyz Kasabası güzellik
Bratz kızlarının kırmızı halıya çıkma zamanı! Cloe, Jade, Sasha ve Yasmine patlayıcı müzik şovlarında rock yaparken katılın, sizin tarafınızdan tasarlanan stilize kıyafetlerle moda podyumuna çıkın ve
Bratz Girlz Really Rock, öncelikle genç kızlar için tasarlanmış bir müzik ve atari oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle