Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bratz: The Movie Türkçe yama

23.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Bratz: The Movie. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama FLG.

Oyun için türkçe yama metni Bratz: The Movie (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Bratz kızlarının kırmızı halıya çıkma zamanı! Cloe, Jade, Sasha ve Yasmine patlayıcı müzik şovlarında rock yaparken katılın, sizin tarafınızdan tasarlanan stilize kıyafetlerle moda podyumuna çıkın ve şimdiye kadarki en sıcak dergiyi hazırlayın!

İndirme sayısı:
9963
Yayın yılı:
2007





Bratz: The Movie oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bratz: The Movie dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bratz: The Movie klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bratz: The Movie ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bratz: The Movie oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bratz: The Movie içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yasmin, Jade, Shasha ve Cloe, Carry Nation Lisesine girerken yepyeni bir dünyayla yüzleşirken onlara katılın!
Açıklama Bratz Ponyz macerası devam ediyor - bu sefer oynamak için farklı midilliler, yeni mini oyunlar ve daha eğlenceli aktivitelerle!
Bratz Super Babyz™ günü kurtarmak için burada! Uzaylılar Dünyaya indi ve cihazlarından biri olan "Madde Değiştirici" yanlış ellere düştü ve Bratzı Süper Babyze dönüştürdü!
Hikaye : Moda Tutkusuyla Ponyz Bratz Ponyz dünyasına hoş geldiniz! Her yaştan kadın oyuncuya hitap eden ancak özellikle genişleyen kız pazarını hedefleyen oyun, prestijli Ponyz Kasabası güzellik
Bratz Girlz Really Rock, öncelikle genç kızlar için tasarlanmış bir müzik ve atari oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle