Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bratz Ponyz Türkçe yama

16.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Bratz Ponyz! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir WDYL-WTN.

Oyun için türkçe yama metni Bratz Ponyz (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Hikaye : Moda Tutkusuyla Ponyz Bratz Ponyz dünyasına hoş geldiniz! Her yaştan kadın oyuncuya hitap eden ancak özellikle genişleyen kız pazarını hedefleyen oyun, prestijli Ponyz Kasabası güzellik yarışması Passion for Fashiona katılmak için Ponyz takımadalarına geldiğinizi görüyor.

İndirme sayısı:
8310
Yayın yılı:
2007





Bratz Ponyz oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bratz Ponyz dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bratz Ponyz klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bratz Ponyz ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bratz Ponyz oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bratz Ponyz içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yasmin, Jade, Shasha ve Cloe, Carry Nation Lisesine girerken yepyeni bir dünyayla yüzleşirken onlara katılın!
Açıklama Bratz Ponyz macerası devam ediyor - bu sefer oynamak için farklı midilliler, yeni mini oyunlar ve daha eğlenceli aktivitelerle!
Bratz Super Babyz™ günü kurtarmak için burada! Uzaylılar Dünyaya indi ve cihazlarından biri olan "Madde Değiştirici" yanlış ellere düştü ve Bratzı Süper Babyze dönüştürdü!
Bratz kızlarının kırmızı halıya çıkma zamanı! Cloe, Jade, Sasha ve Yasmine patlayıcı müzik şovlarında rock yaparken katılın, sizin tarafınızdan tasarlanan stilize kıyafetlerle moda podyumuna çıkın ve
Bratz Girlz Really Rock, öncelikle genç kızlar için tasarlanmış bir müzik ve atari oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle