Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Miner Warfare Türkçe yama

14.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Miner Warfare. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama ASSiGN sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Miner Warfare (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Miner Warfare, bağımsız stüdyolar HeartBit Interactive ve The Benjamin Ficus Productionın arkadaşlarıyla atari yarışması hayranlarına yönelik bir önerisidir.

İndirme sayısı:
10924
Yayın yılı:
2012





Miner Warfare oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Miner Warfare dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Miner Warfare klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Miner Warfare ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Miner Warfare oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Miner Warfare içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Miner Wars Arena, Keen Software Housedan geliştiricilere göre Miner Wars 2081 gibi çok daha karmaşık bir üretime giriş olması beklenen basit bir aksiyon oyunudur.
Genel Bakış Miner Wars, tamamen yok edilebilir bir ortamda oynanan bir 6DOF yeraltı ve uzay nişancı oyunudur ve tek oyunculu hikaye oyunu ile MMOnun bir kombinasyonudur.
Warfare: Reloaded, bizi günümüzün Orta Doğuda gerçekleşen hayali silahlı çatışmasının gerçeklerine götüren gerçek zamanlı bir stratejinin bağımsız bir uzantısıdır.
Land Air Sea Warfare, PCler için geliştirilmiş geleneksel bir RTS oyunudur.
Call of Duty: Modern Warfare II, 2019un Call of Duty: Modern Warfarein doğrudan devamı olan bir FPS.
Yorumlar
Yorum ekle