Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Miner Wars 2081 Türkçe yama

07.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Miner Wars 2081. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Miner Wars 2081 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Genel Bakış Miner Wars, tamamen yok edilebilir bir ortamda oynanan bir 6DOF yeraltı ve uzay nişancı oyunudur ve tek oyunculu hikaye oyunu ile MMOnun bir kombinasyonudur.

İndirme sayısı:
9349
Yayın yılı:
2023





Miner Wars 2081 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Miner Wars 2081 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Miner Wars 2081 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Miner Wars 2081 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Miner Wars 2081 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Miner Wars 2081 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Miner Warfare, bağımsız stüdyolar HeartBit Interactive ve The Benjamin Ficus Productionın arkadaşlarıyla atari yarışması hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Miner Wars Arena, Keen Software Housedan geliştiricilere göre Miner Wars 2081 gibi çok daha karmaşık bir üretime giriş olması beklenen basit bir aksiyon oyunudur.
Space Engineers for PC, 2010 yılında kurulan, arcade shooter Miner Wars 2081in yaratıcıları olan Keen Software House adlı bir stüdyonun arka arkaya ikinci projesidir.
Star Wars: The Clone Wars, oyuncuların Cumhuriyet ve Konfederasyon arasındaki çatışmada yer aldığı yeni Star Wars üçlemesinin ikinci bölümünün galasına eşlik etmek üzere piyasaya sürülen PS2, GCN ve
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle