Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rolling Ronny Türkçe yama

16.02.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Rolling Ronny. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ADMINCRACK.

Oyun için türkçe yama metni Rolling Ronny (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Rolling Ronny, oyuncunun patenlere binen başlık çocuğu rolünü oynayacağı tür platformu için biraz sıra dışı. Programın konusu, cesur bir hırsız çetesinin muazzam değerli taşları çaldığı Fieldingtona odaklanıyor.

İndirme sayısı:
8983
Yayın yılı:
1991





Rolling Ronny oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rolling Ronny dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rolling Ronny klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rolling Ronny ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rolling Ronny oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rolling Ronny içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Evde Tek Başına, aynı başlık altındaki filmin konusuna dayanan Capstone gibi bir platform oyunudur.
Gerçek Drum Kings için tek oyun. Wiide heyecanlanmaya hazır olun. Hiç dünyanın en büyük rock grubunda davulcu olmak istediniz mi?
Popüler Infocom macera oyununun ikinci bölümü. Programın konusu, Amerikan kasabası Atom City yakınlarındaki Dünyaya düşen göktaşına odaklanıyor.
Sondaj Platformu Simülatörü, petrol çıkarma üzerinde çalışmanın sırlarını tanımanıza izin veren sıra dışı bir simülasyon oyunudur.
Salon efsaneleri Guitar Hero® 5te istedikleri gibi rock yapacaklar. The Rolling Stones dahil tüm zamanların en büyük rock sanatçılarından ve gruplarından tür tanımlayan hit parçaları içeren tüm set
Yorumlar
Yorum ekle