Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Home Alone (1991) Türkçe yama

01.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Home Alone (1991). Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EiTheL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Home Alone (1991) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Evde Tek Başına, aynı başlık altındaki filmin konusuna dayanan Capstone gibi bir platform oyunudur. Programın ana kahramanı, ailesinin Noel gezisiyle ilgili kafa karışıklığı sırasında yanlışlıkla gözden kaçan Kevin McCallister.

İndirme sayısı:
10731
Yayın yılı:
1991





Home Alone (1991) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Home Alone (1991) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Home Alone (1991) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Home Alone (1991) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Home Alone (1991) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Home Alone (1991) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Artık ekranlarınızda! * Süper Kahraman * Karşı konulmaz bir atari oyununda mizah ve aksiyon patlaması!
Özet: RED, oyuncak askerlerden oluşan iki grup arasındaki bir çatışmanın hikayesidir.
Yıl 2152. Doğal kaynakların kesin olarak tükenmesinden sonra, tesadüfen keşfedilen gizemli kristallerin sağladığı enerji sayesinde medeniyet hayatta kalır.
Yolculukla ilgili başka bir yanlış anlaşılma sonucu Kevin McCallisterın maceralarının ikinci bölümü bu kez New Yorkta yalnız kaldı.
PC için Home Sweet Home, Bangkokta kurulmuş bir stüdyo olan YGGDRAZIL GROUP tarafından geliştirilen birinci şahıs perspektif korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle